יינות טבעוניים

ביינות ריבאפריישו מאמינים כי איכותו של היין תלויה בעיקר בבציר. העבודה החקלאית לטיפול והשבחת הענבים נעשית במהלך כל השנה, וסוף התהליך הוא בציר ידני, שמבוצע על ידי בוצרים מנוסים מהאיזור, תוך הימנעות משימוש בציוד מכני. יתרון נוסף הוא שהיקב של ריבאפריישו נמצא בתוך הכרם, מה שמבטיח טריות ואיכות.
יינות מיקב "ריבפרישו" RIBAFREIXO הידוע בפורטוגל בגישה טבעונית ליינות.
מה הופך את היין לטבעוני?
אחד הצעדים החשובים בעשיית יין, הוא תהליך הצללה של נוזל התירוש שנועד להפריד את התירוש מהחלקיקים המוצקים ששקעו ועדיין מרחפים בנוזל. לצורך זה משתמשים בחומרי ג'לטין סופחים שמקורם מן החי.
ביינות "ריבפרישו" בוחרים להשתמש בחומרים אלטרנטיביים בלבד שמקורם מינרלי וצמחי, בהימנעות משימוש בחומרים שמקורם בבעלי חיים.
היינות של היקב נחשבים טבעוניים ומאפשרים לצרכנים צמחוניים וטבעוניים להנות מכוס יין ועדיין לשמור על אורח החיים בו הם מאמינים.כל היינות נושאים תו תקן טבעוני מאומת ע"י האגודה לטבעונות.
x

#{title}

#{text}

#{price}